В онлайн магазин "Шарени изненади" можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти. Ако не сте доволни от закупения продукт или има проблем със него/тях , можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му.
Онлайн магазин "Шарени изненади" дава възможност да връщате продуктите като попълните онлайн формуляра за връщане.
Как става това?
1. Влизате на сайта www.shareniiznenadi.com 
2. Свързвате се през чат формата с отдел "Рекламации" за да получите линк към онлайн формуляра.
3. Попълвате го.
4. В срок от 30 дни ние ще вземем решение на база попълнената форма и ще се свържем с Вас по телефона.

При изпращане на продукта/ите обратно, транспортните разходи за връщане се поемат от Вас, без значение от големината и вида на продукта. Преди да върнете даден продукт, прочети подробно условията за връщане в тази страница. Таксата за връщане на продукти, предлагани от "Шарени изненади", е различна в зависимост от услугите на куриерската фирма, с която ще бъдат изпратени. Повече информация можете да получите, при конткакт от наша страна за уточняване на удобният вариант за връщането на продукта.

Вариантите след подадена рекламация са няколко:

1. Смяна на продукта с нов
2. Връщане на сумата по банков път
3. Издаване на ваучер зареден в профила ви тук в нашият магазин, с който можете да направите поръчка и да платите с него.

Ако избереш ваучер, е важно да сте запознати със следното:

– Ваучерът не може да бъде прехвърлян на друго лице, но може да бъде използван заедно с други ваучери или промоции;

– Валидност: 30 дни от датата на издаването му;

– Ваучерът може да се използва за всеки продукт.

- Ваучерът може да се използва единствено за продукти предлагани в нашият онлайн магазин, и НЕ важи, за покриване на куриерската услуга при връщане на даден продукт.

Ако сте избрали опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който сте върнали отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата по посочената във формуляра банкова сметка.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички продукти:

Продуктите, предлагани от онлайн магазин "Шарени изненади", могат да бъдат върнати в срок от 14  дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо, или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от носене, или замърсяване. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички издадени от нас документи.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте купили продукти в пакет, плащайки пакетна цена, то не можете да върнете само единия от тях. При упражняване на правото за отказ от сключения договор от разстояние, следва да върнете всички продукти, които са част от пакета.

В случай че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

При случаите, в които сте кандидатствали за покупка с отложено плащане, единственият Ви вариант е смяна на продукта с нов. Ако има възможност, ще Ви информираме дали може да бъде прекратен договора Ви, и отложеното плащане да бъде анулирано.

 

Product added to compare.