Уважаеми клиенти, 

Ние от екипа на онлайн магазин „Шарени изненади“ гарантираме за сигурността при Вашите плащания на поръчките. 

Онлайн магазинът е защитен по всички изисквания за това, Вие да се чувствате спокойни при избора на метод на плащане и съответно плащане на Вашите поръчки. 

Начините, по които можете да платите поръчките Ви са следните:

  • Наложен платеж – заплащането на поръчката става директно на куриера, който сте избрали да ви я достави. Документа от куриерската фирма важи за касов бон и се съхранява заедно с издадената от нас фактура. 

  • Плащане с карта чрез виртуален пос терминал към МайПос – заплащането при този начин на плащане става с дебитна или кредитна карта. След финализиране на поръчката, ще бъдете пренасочени към страницата на МайПос за предоставяне на данни за плащане.

  • Отложено плащане с Iute Credit – при избор на този метод на плащане, след финализиране на поръчката си ще бъдете пренасочени към сайта на Iute Credit, където да въведете данните си за възможност за плащане на продуктите ви на кредит. Ще имате възможност да изберете и срока на плащане. При одобрение от страна на кредитната компания, поръчката ще бъде обработена и изпратена от нас.

  • Заплащане със Stripe – този метод на плащане е популярен за хората, които ползват мобилният си телефон, сърфират повече с него и имат виртуален портфейл с който разплащат на всякъде.

  • Плащане на поръчката си на място в нашият магазин  – когато направите своята поръчка и изберете доставка в нашият магазин на ул. Петко Ю. Тодоров 45,  САМО за гр. Варна, можете да заплатите поръчката си на място при получаването и.

  • Банков превод – при финализиране на поръчката ще получите банковите ни данни за превод на сумата на поръчката си.

За повече информация можете да се свържете с нас по познатите начини: в чат формата в онлайн магазина, на телефон 0884574154 или на имейл : office@shareniiznenadi.com

Product added to compare.