Онлайн магазин www.shareniiznenadi.com извършва доставки на стоки не само на територията на България.
Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни чрез куриерските  фирми „Спиди“, „Еконт“ , „Европът“.  Обикновено след изработка поръчаните продукти се изпращат в рамките на работния ден когато са излезли от печат. В редки случай, по независещи от нашия онлайн магазин обстоятелства, този срок може да бъде удължен.

Всички пратки се изпращат с опция „Преглед“. Цените за доставка варират в зависимост от адреса, стойността, размера и теглото на поръчаните от Вас продукти. Всички наши клиенти ще бъдат информирани при оформяне на своята поръчка за окончателната цена на доставката в зависимост дали избират доставка до адрес или офис на куриерската компания.

Можете да избирате от следните начини за доставка и получаване на закупените от нас продукти:

1. Доставка до офис на „Спиди" – 5.00 лв. (ориентировъчна цена)
2. Доставка до офис със „Еконт“ – 6.50 лв. (ориентировъчна цена)
3. Доставка до офис на „Европът“ – 5.20 лв. (ориентировъчна цена)
4. Доставка до адрес чрез куриерска фирма „Спиди“ – средна ориентировъчна цена около 6лв. в зависимост от населеното място и тежестта на пратката.
5. Доставка до адрес чрез куриерска фирма „Еконт“ – средна ориентировъчна цена около 10лв. в зависимост от населеното място и тежестта на пратката.
6. Доставка до адрес чрез куриерска фирма „Европът “ – средна ориентировъчна цена около 6лв. в зависимост от населеното място и тежестта на пратката.
3.Безплатна доставка до офис на избраният от Вас спедитор при поръчка над 100 лв.

Преди да финализирате Вашата поръчка можете да видите каква ще бъде сумата на доставката съответно до офис или до адрес. 

За клиенти, които са от гр. Варна предлагаме и възможност да получат поръчката си в нашият магазин на адрес: гр. Варна, ул. Петко Ю. Тодоров 45.

Важно: Всяка пратка се изпраща с опция „Преглед преди плащане“. Задължение на получателя е да провери пратката при получаването й за евентуални повреди, нанесени транспортни щети, нарушена цялост на опаковката или съдържанието на продукта.
Рекламация за всяка от гореизброените щети се предявява пред куриера – в момента на получаването. Oнлайн магазин www.shareniiznenadi.com няма ангажимент да заменя или да възстановява сумата за продукти, повредени по вина на куриерската фирма след потвърждение за получаване от клиент.
Разписката за приет пощенски паричен превод (ППП), която ще ви бъде издадена от куриерите, замества касова бележка и може да удостовери направената покупка,съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.

Product added to compare.